Форум Бориспільців
Тут тусуються мешканці міста Борисполя
Борисполь на одноклаcсниках
 
Перейти на сайт ЧатРегистрацияПоискFAQПользователиГруппыВход
Благоустрій: І на нашій вулиці буде свято…

 
Ответить на тему    Список форумов Форум Бориспільців » Новини звідусіль Предыдущая тема
Следующая тема

Благоустрій: І на нашій вулиці буде свято…
Автор Сообщение
Незалежна
Бурундук
Бурундук



|
Зарегистрирован: 22.08.2008
Сообщения: 110


Сообщение Благоустрій: І на нашій вулиці буде свято… Ответить с цитатой
Благоустрій

Скільки себе пам’ятаю, бориспільці та гості міста завжди нарікали на вкрай погані дороги. Роками, десятиліттями практично нічого не робилося щодо їх реконструкції, капітального ремонту, хіба що «ямковий» ремонт.
Ще минулого року почалася «дорожня революція» у Борисполі. Тоді з місцевого бюджету на цю важливу акцію було витрачено лише 2 мільйони гривень. І це при тому, що у місцевій казні було достатньо фінансових ресурсів, але через недолуге тендерне законодавство гроші не можна було використати.
Неодноразово про це говорив міський голова Анатолій Соловйович Федорчук, сподіваючись, що у майбутньому буде інакше. Та так воно, зрештою, й сталося. Бо влада постійно вела пошук виходу з цієї ситуації. Час від часу у редакції дзвонив телефон і начальник головного управління житлово-комунального господарства міста Володимир Іванович Аврамчук запрошував поїхати на вулицю і зафіксувати чергову подію – відремонтовані вулиці П.Чубинського, Пархоменка, Шкіля, Лісова, Суворова, Кутузова, Чернишевського, Молодіжна, Нижній Вал та інші, де фотографував не лише дороги, а й людей, які тут працюють.
Про вулицю Димитрова на сторінках «ТС» згадувалося неодноразово. Колись, хто пам’ятає, будівельники, асфальтуючи цю вулицю „схалтурили”, як наслідок весь час вона була або у багнюці, або у воді. І це всього 289 метрів дорожнього покриття! Продовжувалася ця ганебна епопея, певно, років двадцять. Тож зрозуміло, яка то радість прийшла і до цих мешканців міста. Коли на вулицю Димитрова завітав міський голова А.С. Федорчук разом з першим заступником міського голови М.П. Корнійчуком, начальником головного управління житлово-комунального господарства В.І. Аврамчуком, начальником КП «ВУКГ» В.І. Шукалом, керівником будівельної організації «Будленд» М.Д. Масло, то почули багато вдячних слів на адресу міської влади. Зазначу, справедливо. Бо в Борисполі команда міського голови працює згуртовано, цілеспрямовано. Тож всім помітні й результати такої роботи — місто оживає, облагороджується.
Мешканці ж вулиці Димитрова, чекаючи таких бажаних гостей, накрили просто неба святковий стіл, на якому красували квіти, а гостям запропонували чай, каву, цукерки, печиво. Відбулася розмова про успіхи і проблеми, про шляхи їх вирішення. Зокрема, мешканці дізналися ще про одну радісну звістку, що до Дня міста вулиця буде освітлена, а ще покладено на розі вулиць Димитрова — Шевченка «лежачого поліцейського». Міський голова запропонував провести на початку жовтня свято вулиці Димитрова. Можливо й жителі інших вулиць Борисполя підтримають таку неординарну пропозицію. Нехай вже не цього року, так наступного. Ідея цікава та відповідальна, бо кожен двір повинен готуватися до свята.
Відрадно відзначити, що в 2008 році міська влада побила всі рекорди – до кінця року буде заасфальтовано аж 27 вулиць довжиною 15673 метри, площа яких становить 70157 квадратних метрів. На ці роботи буде витрачено понад 15 мільйонів гривень. Зокрема, буде зроблено реконструкцію та капітальний ремонт вулиць Івана Франка, Рози Люксембург, Південної, Садової, Пушкіна — Лугової, Пушкіна — Київський шлях, Тельмана, Гоголя, Богдана Хмельницького, Шолохова, Будьонного, Щорса, Карла Маркса, Городньої. Тому окремим власникам приватних садиб треба поспішити прибрати з вулиць пісок, інші будівельні матеріали, щоб не затримувати дорожників. Адже осінь, а разом з нею й сприятливі умови швидко минають.
Віктор СПІВАК,
«ТС»,

Ср Сен 17, 2008 15:03 Посмотреть профиль Отправить личное сообщение
Показать сообщения:    

Ответить на тему    Список форумов Форум Бориспільців » Новини звідусіль Часовой пояс: GMT + 3
Страница 1 из 1

 
Перейти: 
Вы не можете начинать темы
Вы не можете отвечать на сообщения
Вы не можете редактировать свои сообщения
Вы не можете удалять свои сообщения
Вы не можете голосовать в опросах
You cannot attach files in this forum
You cannot download files in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group / Design by Vjacheslav TrushkinB /
:
:

Page generation time: 0.0686s (PHP: 76% - SQL: 24%) - SQL queries: 13 - GZIP enabled - Debug on