Форум Бориспільців
Тут тусуються мешканці міста Борисполя
Борисполь на одноклаcсниках
 
Перейти на сайт ЧатРегистрацияПоискFAQПользователиГруппыВход
Дев’ять років вихованців «Берегині» зігрівають віра...

 
Ответить на тему    Список форумов Форум Бориспільців » Новини звідусіль Предыдущая тема
Следующая тема

Дев’ять років вихованців «Берегині» зігрівають віра...
Автор Сообщение
Незалежна
Бурундук
Бурундук



|
Зарегистрирован: 22.08.2008
Сообщения: 110


Сообщение Дев’ять років вихованців «Берегині» зігрівають віра... Ответить с цитатой
Дев’ять років вихованців «Берегині» зігрівають віра, надія й любов

28 вересня дитячому будинку «Берегиня» виповнилося дев’ять років. У ньому немає їдальні радянського типу й «інтернатівських» спалень. Та навіть і дитячим будинком «Берегиню» назвати важко — це справжня велика родина у затишному, гарно оздобленому будинку: на стінах картини, малюнки, у кімнатах — сучасні занавіски та меблі. Для дітей, у житті яких були й жорстокість, і голод, і самотність, — це вже рідна домівка.
За дев’ять років багато що змінилося, окрім одного – щирих теплих сердець педагогів та небайдужих людей, які зігрівають дітей своїм розумінням, вселяючи надію, віру та любов. Тетяна Василівна Пивовар не просто вихователь, педагог, наставник, а справжня господиня «Берегині». Для неї кожна дитина ніби своя, рідна. Вона впевнена, що колектив робить все можливе, аби всі діти відчували, що про них турбуються. Працюючи на власному ентузіазмі, педагоги не тільки виконують свою роботу професійно, а й самовіддано. Дивлячись в очі цим діткам, бачиш те тепло, любов і доброту, які віддають їм вихователі. Їхні учні знають, що кожний сам коваль свого щастя, що тільки після наполегливої праці отримуєш довгоочікувану нагороду. Взірцем для них є випускники закладу, які стали студентами вищих навчальних закладів, а дехто вже навіть одружився і має власних дітей. Вони, без перебільшення, – гордість закладу та приклад для наступних поколінь.
Досить символічною була дата святкування дня народження «Берегині», а саме 30 вересня, у день Віри, Надії, Любові. У дружній приємній атмосфері лунали побажання, подяки та вітання звернені як до дітей, так і до вчителів від гостей, колег. Радієш від незаперечного факту – це щиро сказані слова, адже кожний, нехай навіть і подумки, бажав дітям небуремного шляху, милостивої, успішної долі. Приємною новиною стало й те, що вихованців дитячого будинку побільшало, тепер їх у «берегинівській» родина 27-ро. Адже зовсім нещодавно, а саме місяць тому, був реорганізований районний дитячий будинок «Джерельце» і тепер дітки звідти виховуються в цьому закладі.
Поздоровити всіх з іменинами завітали представники влади, педагоги, колишні випускники і друзі. Саме так називають у «Берегині» тих, хто завжди у скрутну хвилину, коли виникають труднощі чи проблеми, приходить на допомогу чи просто протягує руку підтримки назустріч дітям. Це і працівники райдержадміністрації, представники кардіологічного центру «МаксВел» та міської політичної організації Народної партії.
Діти для гостей підготували пісні, вірші, танцювальні номери, гуморески, а також конкурси. Свято було веселим, безтурботним, та моментами у глибині душі присутніх дорослих закрадалася печаль, хоча діти цього, на щастя, не відчували.
«Головне – бути людиною», — постійно повторюють вихованцям педагоги. І самі показують в усьому приклад. Кажуть, що любов не буває довгою або короткою, вона глибока або мілка. Тож будьте щасливими і діти, й педагоги «Берегині», ваші глибокі душі на це заслуговують.
Ольга МАНЬКО,
«ТС»


Ср Окт 08, 2008 15:24 Посмотреть профиль Отправить личное сообщение
Дівчина з планети Земля
Сироїжка
Сироїжка


Пол: Пол:Женский
Зодиак: Близнецы | Возраст: 35
Зарегистрирован: 21.07.2008
Сообщения: 21


Сообщение Ответить с цитатой
Так! Той будинок класний, всім іншим дитячим впору рівнятися на нього!!! Good От шкода тільки, що лише деякі вихованці дитячих будинків мають в подальшому нормальну родину, роботу - життя коротше кажучи... (то звичайно тільки статистика, та всеодно шкода)...

Пт Окт 10, 2008 9:47 Посмотреть профиль Отправить личное сообщение
Незалежна
Бурундук
Бурундук



|
Зарегистрирован: 22.08.2008
Сообщения: 110


Сообщение Ответить с цитатой
Дівчина з планети Земля
чому?
Вони молодці. Тримаються, стараються, знають, що лише вони - ковалі свого щастя.

Вт Окт 14, 2008 12:16 Посмотреть профиль Отправить личное сообщение
Дівчина з планети Земля
Сироїжка
Сироїжка


Пол: Пол:Женский
Зодиак: Близнецы | Возраст: 35
Зарегистрирован: 21.07.2008
Сообщения: 21


Сообщение Ответить с цитатой
Незалежна
Так то воно так... Але насправді вони стикаються з купою проблем. Уяви, ці діти постійно були в замкненому просторі, не знають що таке сім`я, не розділяють родину і школу і ту ж саму родину і друзів. До виходу з дитячого будинку вони мали все (хай би які чудові чи жахливі умови там не були) деякі діти не уміють зробити собі солодкий чай бо не знають що для цього потрібен цукор... вони раніше не стикались з цим... У них немає батьківської підтримки після виходу з дитячого будинку. Тому ковалями свого щастя стають і вилізають з життєвого болота тільки найсильніші...

Чт Окт 16, 2008 14:48 Посмотреть профиль Отправить личное сообщение
Показать сообщения:    

Ответить на тему    Список форумов Форум Бориспільців » Новини звідусіль Часовой пояс: GMT + 3
Страница 1 из 1

 
Перейти: 
Вы не можете начинать темы
Вы не можете отвечать на сообщения
Вы не можете редактировать свои сообщения
Вы не можете удалять свои сообщения
Вы не можете голосовать в опросах
You cannot attach files in this forum
You cannot download files in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group / Design by Vjacheslav TrushkinB /
:
:

Page generation time: 0.0954s (PHP: 78% - SQL: 22%) - SQL queries: 17 - GZIP enabled - Debug on