Форум Бориспільців
Тут тусуються мешканці міста Борисполя
Борисполь на одноклаcсниках
 
Перейти на сайт ЧатРегистрацияПоискFAQПользователиГруппыВход
Контракт на будівництво терміналу „Д” вже підписано

 
Ответить на тему    Список форумов Форум Бориспільців » Новини звідусіль Предыдущая тема
Следующая тема

Контракт на будівництво терміналу „Д” вже підписано
Автор Сообщение
Незалежна
Бурундук
Бурундук



|
Зарегистрирован: 22.08.2008
Сообщения: 110


Сообщение Контракт на будівництво терміналу „Д” вже підписано Ответить с цитатой
До Євро-2012 Міжнародний аеропорт «Бориспіль» суттєво збільшить свою пропускну спроможність. Керівництво головних повітряних воріт України підписало контракт із турецькою компанією «Догуш Іншаат» на будівництво нового терміналу „Д”, який щогодини зможе приймати до 3-х тисяч пасажирів.
Новий термінал зведуть у рекордний термін — за 26 місяців. Так запевнив транспортний міністр Йосип Вінський. Вартість проекту 377 мільйонів доларів. Його реалізацію частково фінансуватиме Державне підприємство «МА «Бориспіль», частину грошей – 167 мільйонів — українська сторона позичила у японського банку міжнародного співпраці.
Міністр транспорту та зв’язку Йосип Вінський зазначає, що в Україні спостерігається тенденція збільшення пасажирів авіатранспорту: «У нас сьогодні у цій галузі ведуться дуже серйозні реформи. Найголовніше, що є споживач на авіаперевезення — за 8 місяців кількість людей, які скористалися авіапослугами, зросла на 30 відсотків». За словами міністра, на розвиток галузі сприятливо впливає і майбутній чемпіонат з футболу: «Ми чітко усвідомлюємо необхідність розвитку інфраструктури аеропортів ще й тому, що Україна прийматиме Євро-2012 і, безумовно, саме розвиток аеропортів є для нас надзвичайно важливим». А ще міністр транспорту запевняє, що трохи більше ніж за 2 роки термінал «Д» прийматиме пасажирів, такі темпи враховували під час підписання договору: «Під час роботи над угодою ми саме з цього виходили і домовилися, що компанія погоджується навіть прискорити темпи і в максимально короткий термін здійснити цей проект». Новий термінал «Д» матиме повний комплекс удосконаленої інфраструктури, де одночасно зможуть перебувати близько 14-ти тисяч людей, перон для літаків, автомобільну естакаду на під’їзді до аеропорту. Проект також передбачає 850 паркувальних місць. За словами Вінського, до 2020-го року авіатранспортом літатиме у вісім разів більше людей, ніж зараз. Це близько 18-ти мільйонів пасажирів на рік .
Наталя ШКАРУБА,
«ТС»


Пн Окт 20, 2008 17:44 Посмотреть профиль Отправить личное сообщение
Показать сообщения:    

Ответить на тему    Список форумов Форум Бориспільців » Новини звідусіль Часовой пояс: GMT + 3
Страница 1 из 1

 
Перейти: 
Вы не можете начинать темы
Вы не можете отвечать на сообщения
Вы не можете редактировать свои сообщения
Вы не можете удалять свои сообщения
Вы не можете голосовать в опросах
You cannot attach files in this forum
You cannot download files in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group / Design by Vjacheslav TrushkinB /
:
:

Page generation time: 0.0716s (PHP: 73% - SQL: 27%) - SQL queries: 13 - GZIP enabled - Debug on