"Форум-Експрес"

Життя нашого міста. Його новини та події.

Модератор: Aurora

Re: "Форум-Експрес"

Повідомлення fossil man від 21 жовтня 2010, 23:18

ПППаша. А может ты откинешь клаву и сделаешь что то? Из твоих постов я вынес только то, что тебе насрать на избирателей и насрать на мера. Скажу тебе твоими же словами "іди працюй, політик-переросток".
fossil man
Черная метка
Черная метка

Повідомлення: 5638
Blog: View Blog (0)

Повідомлення PPavel від 21 жовтня 2010, 23:42

fossil man написав:ПППаша. А может ты откинешь клаву и сделаешь что то? Из твоих постов я вынес только то, что тебе насрать на избирателей и насрать на мера. Скажу тебе твоими же словами "іди працюй, політик-переросток".

я роблю. а ти що робиш для рідного міста?
кто творит добро, имея неограниченную возможность делать зло, тот достоин похвалы не только за содеянное добро, но и за все то зло, которого он не делает.
PPavel
Старша група
Старша група

Повідомлення: 81
Стать: Мужчина

Повідомлення fossil man від 21 жовтня 2010, 23:51

Звиняй, я про це перший тебе спитав. А ти сказав, що срав на мене і на мера. Це і є те що ти зробив для міста?
fossil man
Черная метка
Черная метка

Повідомлення: 5638

Повідомлення PPavel від 22 жовтня 2010, 00:01

не треба плутати праведне з грішним. я не підтримую нині діючого мера хоча б за те, що він не виконує покладеного на нього завдання: КЕРУВАТИ МІСТОМ.
достатньо тільки над цим задуматися, тоді деякі моменти в житті та роботі виконкому на чолі з нинішнім головою бачитимуться інакше.
повторюсь: такої посади. як класний парень в природі не існує. він може бути душею компанії, він може бути цікавим як людина, але як мер міста з 55 тисячним населенням - аж ніяк.

fossil man написав:Це і є те що ти зробив для міста?

хто мене знає, той може розповісти що я роблю для міста. принаймні проблеми, які я озвучую, читають тисячі людей, а не якийсь десяток незадоволених
кто творит добро, имея неограниченную возможность делать зло, тот достоин похвалы не только за содеянное добро, но и за все то зло, которого он не делает.
PPavel
Старша група
Старша група

Повідомлення znatok від 22 жовтня 2010, 00:29

Давно не встречал людей, выполняющих свои обязательства. Это в какой стране они живут (или планете) ? Огласите список, пожалуйста.
znatok
Флудер
Флудер

Повідомлення: 1213

Повідомлення Дарина від 22 жовтня 2010, 00:39

Очень интересный разговорчик получился... :lol: :lol: :lol:
Ах какое блаженство знать,что ты совершенство. . .
Дарина
Немовля
Немовля

Повідомлення: 22
Стать: Дівчина

Повідомлення PPavel від 22 жовтня 2010, 00:49

Дарина написав:Очень интересный разговорчик получился...

все через те, що хтось розуміє тему розмови, а хтось ні. пусті, поверхові люди. я на таких як різні "знатоки" не звертаю уваги. їм або вигідно, або це замовлення - щоб паплюжити, у нашому випадку, газету.
комусь то треба, щоб найцікавішу газету в місті Борисполі втоптували в багно. передвиборчі технології мабуть використовую
навіщо тоді відкривати теми про те, які погані Вісті або ТС або Ринок???
бездарі тільки тішаться від того, коли перед ними виправдовуються. їм не подобається, іншим подобається - таке воно життя
PPavel
Старша група
Старша група

Повідомлення Дарина від 22 жовтня 2010, 01:45

Я считаю нет смысла выяснять кто сделал для города больше,время расставит все по своим местам.Если и правда газета прополитичная она сама по себе иссякнет(людям не интересно читать одно и тоже),да и голосовать за кого либо через газету убедить я думаю трудно.Если я против какого то кандидата,то вы хоть в позолоте его напечатайте, все рано голосовать за него не буду."Спаплюжити" газету высказываниями нельзя,если газета интересна,полна свежей информацией,затрагивает наболевшие вопросы...ее всеравно будут покупать и читать.Здесь на форуме каждый волен высказывать свою точку зрения и я не думаю что нужно оправдываться на чьито высказывания.Давайте конструктивно по теме разговаривать,а то как будто кроме политики и сказать нечего.
Ах какое блаженство знать,что ты совершенство. . .
Дарина
Немовля
Немовля

Повідомлення: 22
Стать: Дівчина

Повідомлення Міхалич від 22 жовтня 2010, 12:41

Читайте всі журнал "Повний БАК" і буде вам щастя без політики :crazy: :crazy: :crazy:

:baby: :baby:

Зображення

:baby: :baby:

fullbak.gif
У вас недостатньо прав для перегляду приєднаних до цього повідомлення файлів.
Міхалич
Главред
Главред

Повідомлення: 132

Повідомлення znatok від 22 жовтня 2010, 20:38

Я к сожалению не знаток, но считаю, что ВСЕ издания имеют право на жизнь. Только покупатель своим кошельком в конце концов все урегилирует. (Закон джунглей ).
znatok
Флудер
Флудер

Повідомлення: 1213

Поперед.Далі

Повернутись в Наше місто

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 3 гостей

:
: