Модератор: Aurora

PPavel написав:Щодо голосування. Якщо комусь не подобається, але він все ж іде в "Сільпо" і щось купує, йому тоді куди свій голос ставити як Так чи Ні?

fossil man написав:PPavel написав:
Щодо голосування. Якщо комусь не подобається, але він все ж іде в "Сільпо" і щось купує, йому тоді куди свій голос ставити як Так чи Ні?
НіPPavel написав:Щодо голосування. Якщо комусь не подобається, але він все ж іде в "Сільпо" і щось купує, йому тоді куди свій голос ставити як Так чи Ні?
Ні

PPavel написав:bambetel написав:Лобіст Сільпо ін да хаус?
Мені здається ти перегинаєш палку.
Тобі правильно сказали, щоб із чеком та непридатним товаром ішов до магазину і повернув гроші. Тебе навіть купувати в "Сільпо" ніхто не умовляє. Не подобається обслуговування, йди в іншу торгову точку - вибір широкий.

bambetel написав:Лобіст Сільпо ін да хаус?
Саме так
bambetel написав:PS Викладу фотку де брав ці консерви. Там їх ще дуууже багато.

bambetel написав:Це ж напрягає, коли ти виходячи з магазину і вже купленим товаром мусиш показати библо-охоронцю те, що ти купив. Якого милого я маю йому показувати що я купив?

fossil man написав:А ты и не должен показывать. А они не имеют право этого требовать. Если они подозревают тебя в краже, то должны вызвать ментов. Без ментов они и пальцем прикоснуться к твоим вещам не имеют права. Так что спокойно посылаем их и идем по своим делам.

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість