газета Вісті...

Життя нашого міста. Його новини та події.

Модератор: Aurora

Re: газета Вісті...

Повідомлення zimbo від 28 січня 2011, 01:01

znatok
так хочется прокомментировать, руки чешутся :)
zimbo
Третя четверть
Третя четверть

Повідомлення: 292
Blog: View Blog (0)
Стать: Мужчина

Повідомлення znatok від 28 січня 2011, 01:11

Если не боишься Хапа, коментируй на здоровье. Все равно нас забанят.
znatok
Флудер
Флудер

Повідомлення: 1213

Повідомлення Hapel від 28 січня 2011, 01:17

:embarrassed: легко
Hapel
Флудер
Флудер

Повідомлення: 1781
Blog: View Blog (1)

Повідомлення Динка від 28 січня 2011, 02:14

я тоже просматриваю, сколько стоят дома и квартиры, и задаюсь вопросом: неужели дома по 150-200тыс.у.е. покупают?.. Как по мне, в нынешнее кризисное время 1-комнатная за 30 тыс.у.е. - это очень дорого
я не настолько сильная женщина, чтобы видеть возле себя слабого мужчину
Динка
Флудер
Флудер

Повідомлення: 1073
Blog: View Blog (1)
Стать: Дівчина

Повідомлення serega від 28 січня 2011, 14:20

ну если лень строить, то 150-200 тыр за новый современный дом с понтами - не очень то и дорого. Н.Л. сам живу в хрущёбе
serega
Студент
Студент

Повідомлення: 938

Повідомлення M-manager від 28 січня 2011, 14:20

znatok написав:Лиса просматривает стоимость домов, присматривается. Завидую... А я ТВ программу зачитываю до дыр. :cry:

нет, я прозваниваю рекламные блоки и предлагаю им печатать у меня полиграфию. дело не хитрое... учитывая то, что рекламу дают одни и те же
M-manager
Карапуз
Карапуз

Повідомлення: 29

Повідомлення milka від 30 січня 2011, 14:07

Я тоже недвижимость просматриваю но цены у нихз какие-то неактуальные и предложения одни и теже в интернете намного интересней можно найти было бы на что искать. Статьи по моему заказной рекламный материал, кое-что есть а остальное. Вообще хорошей прессы в нашем городе не хватает, а так иногда хочется почитать что-нибудь интересненькое и почаще чем раз в неделю.
Я не подарок, но и ты не именинник
milka
Піонер
Піонер

Повідомлення: 470

Повідомлення PPavel від 31 січня 2011, 21:54

Давно "Вісті" стали газетою? Це максимум реклами та мізер інформації про бориспільщину! Критичні матеріали тільки про сусідів: яготинців чи броварчан. "Вісті" - більш розширена версія "Місто + передмістя". Єдина відмінність - вона продається...
кто творит добро, имея неограниченную возможность делать зло, тот достоин похвалы не только за содеянное добро, но и за все то зло, которого он не делает.
PPavel
Старша група
Старша група

Повідомлення: 81

Повідомлення Dema від 01 лютого 2011, 13:45

ну как бы там не было "Вісті" не смотря на все недостатки самая продаваемая газета в Борисполе. У нас на раскладке ни одного экземпляра не остаётся. Всё забирают. Приведите в пример ещё хоть одно печатное издание такого плана.
Тот, кто не понял твоего молчания, вряд ли поймет твои слова
Dema
Ангел
Ангел

Повідомлення: 6428

Повідомлення PPavel від 01 лютого 2011, 14:31

Привіт. Хіба кількість проданих примірників визначає яка якісна, яка ні? Нижче в відповідях яскравий приклад, чим цікавляться в "Вістях". Квартири, будинки, землі - реклама. Звісно, інформація є, навіть про Бориспіль, але вона наче висмоктана з пальця. Критики - майже "О". Переповідь реального життя міста та району, трішки більша. У людей немає вибору.
Якби їм дали щось альтернативне: цікаве, правдиве, де б відстоювались інтереси простих людей. Тоді б у нас велося обговорення чогось іншого, а не даного видання.
Я слідкую за тим, що друкують у Борисполі. Наприклад, у дитсадочку "Світлячок" піймали на розкраданні заввідувачку, і жоден ЗМІ про це не розповів. А справа нібито в Прокуратурі. Неодноразово чув, як всі хаять дитячу лікарню та наш роддом. Хто з газет чи телебачення про це розповів: спростував чи підтвердив розмови? Нічого такого не чув, не читав.
А щодо прикладів видань, кожен для себе сам визначаєте, звідки отримувати інформацію: з форуму, ТБ, бориспільських сайтів, місцевих газет.
кто творит добро, имея неограниченную возможность делать зло, тот достоин похвалы не только за содеянное добро, но и за все то зло, которого он не делает.
PPavel
Старша група
Старша група

Повідомлення: 81

Поперед.Далі

Повернутись в Наше місто

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей

:
: