"И эти люди не разрушают нам ковыряться в носу"
Модератор: Aurora

Hapel написав:Пожалел мабуть ) Хотя такая версия тебя ж не устроит

Я навіть не виключаю, що вся ця історія була запланованою, але погано продуманою провокацією з метою зачепити мене хоч на якійсь «гачок».
наступного дня ці люди прийшли до мене знову і попросили зробити їм пробні примірники газети з текстом замовлених заяв для представлення своїм закордонним партнерам
Мене запевнили, що ніякої діяльності у Борисполі вони вести не будуть
Адже за своє життя та за час свого депутатства я нічого не вкрав, не взяв, не «надерибанив», не «прихватизував». Я не купив елітних квартир і не придбав «хатинок» на південному узбережжі, не відкрив магазинів і салонів краси, не став засновником офшорних компаній
чому ж про мій «страшний злочин» міський голова мовчав цілий рік
згадав про нього лише в той день, коли громадяни міста вийшли на площу з протестом проти будівництва у парку торгового центру
забезпечити місця для паркування машин, передати у власність громади міста зал на 800 місць!

Дон Семен написав:Hapel написав:Пожалел мабуть ) Хотя такая версия тебя ж не устроит
Петренко тоже в эту версию не верит:
"Цікаво, чому ж про мій «страшний злочин» міський голова мовчав цілий рік і згадав про нього лише в той день, коли громадяни міста вийшли на площу з протестом проти будівництва у парку торгового центру, свою причетність до якого наш міський голова категорично відкидає?"

znatok написав:Почему же Петренко молчал 20 лет, когда в Парке находилась гадюшная стоянка, СТО, сливали на землю масло, там же под забор ходили в туалет ?

Дон Семен написав:znatok написав:Почему же Петренко молчал 20 лет, когда в Парке находилась гадюшная стоянка, СТО, сливали на землю масло, там же под забор ходили в туалет ?
Газете "Ринок Бориспіль" чуть больше 10 лет... Публиковал ли Петренко что-то на указанные темы можно уточнить у него самого по адресу rbgazeta@gmail.com

znatok написав:И реконструкцию Комсомольского озера он рубил и кричал, что уничтожают уникальный уголок дикой природы

Розцінюю ситуацію, що нині склалася на рекреаційній зоні навколо Комсомольського озера, як помсту міської виконавчої влади за наш захист Сичової левади від забудови її «Аквапарком». Але рук ніхто з нас не опускає. Мої відповідні депутатські звернення були надіслані поки що міському голові, міжрайонному прокуророві та начальнику Управління водного господарства по м. Києву і Київській області..

Dema написав:Розцінюю ситуацію, що нині склалася на рекреаційній зоні навколо Комсомольського озера, як помсту міської виконавчої влади за наш захист Сичової левади від забудови її «Аквапарком». Але рук ніхто з нас не опускає. Мої відповідні депутатські звернення були надіслані поки що міському голові, міжрайонному прокуророві та начальнику Управління водного господарства по м. Києву і Київській області..
лучше бы грабли в руки взяли да пошли чистить.
только и ждут, что за них кто-то что-то сделает. а делать то некому. народу из-за таких вот приходится всё своё свободное время тратить на то чтобы в Киев на работу добираться. вместо того, чтобы в Борисполе в ТЦ или Аквапарке работать.
а они всё пишут... пишут...не напишутся

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість