Кийлов. Земля. Вместо отдыха одни заборы!

Життя нашого міста. Його новини та події.

Модератор: Aurora

Re: Кийлов. Земля. Вместо отдыха одни заборы!

Повідомлення Dema від 31 серпня 2014, 12:29

аэропортовская база там приличная, только ж туды попасть не так легко, если в аэропорту нет никого знакомого
Тот, кто не понял твоего молчания, вряд ли поймет твои слова
Аватар користувача
Dema
Ангел
Ангел
 
Повідомлення: 6428
З нами з: 07 листопада 2008, 12:47
Blog: View Blog (0)

Re: Кийлов. Земля. Вместо отдыха одни заборы!

Повідомлення Umka від 31 серпня 2014, 17:04

Найдём, спасибо!
я Лена, ко мне на "ты"

http://mylkootumki.at.ua/моё мыыыыыылооооооооо
Аватар користувача
Umka
Флудер
Флудер
 
Повідомлення: 1037
З нами з: 20 лютого 2011, 15:11
Звідки: СТРАНА ЧУДЕС
Blog: View Blog (0)
Стать: Дівчина

Re: Кийлов. Земля. Вместо отдыха одни заборы!

Повідомлення XXL від 01 вересня 2014, 14:44

zazello написав:
Сергей Рудин написав:
zazello написав:На той неделе ездил на рыбалку в кийлов. Так вот, если проехать центальный пляж и ехать в самый конец по дамбе, там будет поворот дамбы в лево, в сторону леса. Так вот. Кто то поставил 3-х метровый забор прямо на этом повороте, прямо на дамбе!


Там за этим забором замок генерала уже стоит. Видать не слабо Украинскими танками и самолетами торгонул

Зображення


А что за генерал, можно по-подробней?


Что там за генерал отяпал себе кусочек берега Днепра, толком местное население не знает.
Никто не знает также и что за обелиск там на самом берегу стоит и почему на флагштоке английский флаг висит.
Только вездесущий местный бомж и пьяница сказал, что флаг тот вовсе не английский, а Андреевский, старый флаг военно-морских сил России. А обелиск установлен в память российских подводных лодок, затонувшим в степях Украины.
Но верить этому Бомжу нельзя, он известный в тех краях шутник, странно что его до сих пор не убили за такие шутки.
Воля, або смерть ворогам!
Аватар користувача
XXL
Піонер
Піонер
 
Повідомлення: 484
З нами з: 22 грудня 2010, 13:56
Blog: View Blog (0)
Стать: Мужчина

Re: Кийлов. Земля. Вместо отдыха одни заборы!

Повідомлення XXL від 13 жовтня 2014, 19:59

Свежее фото. За этим забором, на берегу Днепра установлен обелиск с флагом военно-морского флота Российской империи.
ЗображенняЗображення

Следует отметить, что бани, гаражи и другие бетонные сооружения расположились на территории местного ландшафтного заказника.

ЗображенняЗображення
Воля, або смерть ворогам!
Аватар користувача
XXL
Піонер
Піонер
 
Повідомлення: 484
З нами з: 22 грудня 2010, 13:56
Blog: View Blog (0)
Стать: Мужчина

Re: Кийлов. Земля. Вместо отдыха одни заборы!

Повідомлення XXL від 14 грудня 2014, 02:20

Свежие фотки берега Днепра в Бориспольском районе.

ЗображенняЗображення

ЗображенняЗображення
Как-то припомнил петицию, опубликованную в этой теме более трех лет назад:
viewtopic.php?f=2&t=945&start=80
Республіка Парус написав:Українська Автономна Республіка Парус

Київська область, Бориспільський район, Канівське водосховище, півострів Парус (Обірки).

Генеральному прокурору України
Віктору Пшонці
До відома
Президенту України
Віктору Януковичу,
Секретарю Ради національної безпеки і
оборони України,
Раїсі Богатирьовій
Голові Верховної Ради України
Володимиру Литвину,
Депутатам Верховної Ради України

Петиція

Довожу до Вашого відому, що на півострові Парус (кол. Обірки) Канівського водосховища, на території підпорядкованій Головурівській сільській раді, Бориспільського району Київської області, виникла Автономна Республіка Парус. Це сталося внаслідок примусового відокремлення декількох сотень громадян України, власників ділянок у СТ «Парус», а враховуючи їх родичів, друзів та знайомих, інших мешканців Бориспільського району, загалом може і тисяч людей, від держави Україна, у частині загальнодержавної власності – річки Дніпро, шляхом безвідповідальної, перед нинішнім та наступним поколінням, передачі у приватну власність невідомим особам, під перепродаж та забудову, прибережних природоохоронних смуг, визначених та винесених в натуру, відповідно до законів України, ще в минулому столітті, при встановлені меж СТ «Парус».

Як повідомила Бориспільська міжрайонна прокуратура (вих. лист № 1128 від11.02.11. на мою заяву від 09.02.2011), роздача земель водного фонду України відбувається на підставі рішень Головурівської сільської ради № 373-14-V від 12.07.07 та №1679 від 03.12.09. Порушень Бориспільська міжрайонна прокуратура не виявила.

Київська обласна прокуратура (вих. лист № 05/3-1144 від 15.03.11, на мою скаргу від 02.03.11) з’ясувала, що вищезазначені рішення були прийняті на підставі рішення Київської обласної ради № 183, якою, ще нібито 27.05.04, було прийнято секретний план збільшення площі с. Кийлів до 682,4 га., на підставі таємного проекту захоплення прибережних природоохоронних смуг півострова Парус Канівського водосховища, розробленого ДП «Київський науково-дослідний та проектний інститут землеустрою».
Осіб, яки замовили цей проект, а також умов і підстав його розроблення, Київська обласна прокуратура з’ясувати не спромоглася. Не звертаючи уваги на те, що відповідно до п.4 статті 9 Водного Кодексу України, замовлення подібного проекту повинно було-б відбуватися на підставі рішення Бориспільської районної ради з ініціативи Головурівської сільської ради, а жодного розгляду цього питання, наскільки мені відомо, не відбувалося, Київська обласна прокуратура порушень чомусь не виявила. Нібито Бориспільської районної ради народних депутатів не існує взагалі.

Нещодавно, своїм листом № 2885 від 20.04.11, Бориспільська міжрайонна прокуратура мене повідомила, що проект ліквідації прибережних природоохоронних смуг, розроблений УДПІ «УкрНДІПроцівсільбуд» на підставі рішень Головурівської сільської ради вже погоджено, так би мовити заднім числом, Управлінням земельних ресурсів у Бориспільському районі, Дніпровським басейновим управлінням водних ресурсів, Державним управлінням охорони навколишнього середовища в Київський області, Північним державним регіональним геологічним підприємством «Північгеологія» Державної геологічної служби.

Звертаю Вашу увагу на те, що вищезазначені плани та узгодження було проведено після початку гідронамивних робіт на території дендропарку «Медведовка». Виявилося, що Головурівська сільська рада, своїм рішенням № 375/18-XXIV нібито ще 09.07. 2004 року, передала частину прибережної захисної смуги навколо СТ «Парус» в оренду під забудову ТІЗ «Затока», з подальшою передачею у власність. Правління СТ «Парус» навіть намагалося самостійно захистити загальнодержавні інтереси і зверталося до Бориспільського міськрайонного суду з позовом про відміну рішень Головурівської сільської ради (справа №2а-400/2008), та марно, провадження у справі було закрито на підставі п1. ч.1 ст. 157 КАС України. ( з листа Бориспільської міжрайонної прокуратури №1338 від 26.02.10 до Атанова В.О.) Цей факт тільки посприяв подальшому розбазарюванню прибережної захисної смуги навколо СТ «Парус» в інших місцях.
Звертаю Вашу увагу на те, що вищезазначені плани та узгодження було проведено після початку дерибану 100-метровой прибережної захисної смуги Бориспільською райдержадміністрацією, яка, ще 04.07.2007, своїм рішенням №1254, незважаючи на повноваження сільської ради щодо розпорядження землями комунальної власності, виділила ділянки на вказаній території восьми громадянам у приватну власність. ( з листа Управління водного господарства у м. Києві та Київської області № 276 від 20.05.10)
Звертаю Вашу увагу на те, що гідронамиві роботи, на вказаній території, як встановила міжрайонна природоохоронна прокуратура Київської області, було проведено без відповідних дозволів, з порушенням ст.. 88, 89 Водного кодексу України, мали очевидний характер, створили загрозу довкіллю та завдали шкоди інтересам держави, про що, 27.03.09, прокуратурою винесено припис до Державної екологічної інспекції в Київський області. (з листа міжрайонної природоохоронної прокуратури Київської області № 916 від 03.04.09 до Голови правління СТ «Парус» Веремія М.М)
Звертаю Вашу увагу на те, що, як повідомив Голові правління СТ «Парус» Веремію М.М. перший заступник Голови державного комітету України з земельних ресурсів Бельчик С.В., за результатами перевірки, здійсненої Управлінням Держкомінспекції Головного управління Держкомзему у Київський області встановлено, що рішення Київської обласної ради від 27.05. 2004 № 183-14-XXIV, про зміну меж села Кийлів, було прийнято всупереч вимог ст.173 та ч.3 ст. 186 Земельного кодексу України, без відповідного проекту землеустрою. (лист 14625/26/10 від 30.07.10)

Але, незважаючи на безліч очевидних порушень законодавства України, якісь люди, під пильним наглядом органів прокуратури, якимось дивним чином усувають порушення, і продовжують розставляти по всьому берегу рекламні плакати з надписом
«ПРОДАМ ДІЛЯНКУ» ( 67) 445 17 77, та інші.
Вочевидь ці люди, маючи доступ до безоплатного отримання найпривабливіших земельних ділянок, мають і відповідні надприбутки від їх продажу, за рахунок яких вони можуть узгоджувати будь які плани та рішення і вигравати справи у судах.

Оскільки громадяни Автономної Республіки Парус практично втратили доступ до водних ресурсів України і пляжних зон, передбачених проектом «Визначення та благоустрій рекреаційних, пляжних та заповідних зон прибережної природоохоронної смуги навколо СТ «Парус» півострова Парус Канівського водосховища» (Додаток 1, об’єкти 3,9) молодь втратила можливість занять спортом у рекреаційній зоні (Додаток 1, об’єкти 4,6,10,11,18,19), риболови-любителі втратили доступ до берегу Дніпра (Додаток 1, об’єкти 13,14,15), люди похилого віку та молоді матері втратили можливість відпочинку у тінистих алеях навколо озера «Медведовка», однойменного дендропарку (Додаток 1, об’єкт 17), туристи втратили можливість відвідати півострів Парус (Додаток 1, об’єкт 16), флора і фауна невеличкого заповідника «Бобровиця» втрачає своє право на існування (Додаток 1, об’єкт 12), а також, враховуючи очевидне, грубе порушення вимог законодавства України, яким передбачено визначення прибережних захисних смуг у розмірі 100 метрів на цій ділянці Канівського водосховища, вимагаю перевірити законність вищезгаданих рішень та планів Київської обласної ради і Головурівської сільської ради та у випадку виявлення порушень законодавства України здійснити заходи прокурорського реагування.

Окрема пропозиція.
Щодо припинення розвитку централізованої корупції в Україні і уникнення імовірного розколу держави на п’ять окремих республік.

Законодавством України, ще з часів початку земельної реформи, передбачено безоплатну передачу громадянам України ділянок з земель державної і комунальної власності у межах норм безоплатної приватизації. Звертаю увагу народних депутатів на те, що за останні 20 років, землі державної і комунальної власності сільськогосподарського призначення майже всі розподілено. Залишилися тільки заповідники, паркові і природоохоронні землі лісового та водного фондів. Окрім того, пересічні громадяни, вже років з десять, не тільки отримати ділянку безоплатно не мають можливості, а навіть і Державний акт на право власності до раніше приватизованих чи придбаних ділянок роками отримати не можуть. Майже всі, хто отримує останнім часом земельні ділянки, являються або представниками влади чи силових структур, або підставними особами так званої «земельної мафії», або хабародавцями.
Тому, враховуючи вищезазначене, пропоную внести зміни до законів України, з метою припинення безоплатної передачі земельних ділянок у власність і в довгострокову оренду нібито під особисте селянське господарство. При виникненні суспільної потреби у забезпеченні олігархів ділянками під будівництво особняків, необхідно залишити лише механізм продажу залишків земель державної і комунальної власності на умовах проведення аукціонів. За кошти, отримані від аукціонів, можливо було-б вирішувати соціальні та інші проблеми суспільства.

Такі зміни могли-б зменшити гостроту боротьби за владу окремих осіб, як за засіб для особистого збагачення, призупинити темпи росту прірви у благополуччі між звичайними громадянами і корумпованими високопосадовцями різних гілок влади, що сприяло-б відновленню державності та конституційного ладу України.

П’ятниця, 13-го травня, 2011 року від Різдва Христового


Особенно интересна фраза, которую можно рассматривать как пророчество:
«Окрема пропозиція.
Щодо припинення розвитку централізованої корупції в Україні і уникнення імовірного розколу держави на п’ять окремих республік.»


На сегодняшний день:
1. Республику Парус откололи.
2. Республику Крым откололи.
3. ЛНР откололи.
4. ДНР откололи.
5. Оставшиеся территории Украины.
Итого – пять!

Судя по всему, больше Украина пока раскалываться не будет.
Хотя, если аферисты и скупщики краденного и дальше будут прекрасно себя чувствовать на ворованной земельке, то ХЗ.
Воля, або смерть ворогам!
Аватар користувача
XXL
Піонер
Піонер
 
Повідомлення: 484
З нами з: 22 грудня 2010, 13:56
Blog: View Blog (0)
Стать: Мужчина

Re: Кийлов. Земля. Вместо отдыха одни заборы!

Повідомлення Дон Семен від 04 лютого 2015, 19:07

Рада инициировала снос всех заборов у рек и морей
Верховная Рада приняла в первом чтении законопроект "об обеспечении беспрепятственного доступа граждан к побережью водных объектов для общего водопользования". Проект №1107 поддержали 280 народных депутатов.
После вступления в силу закона все заборы должны быть снесены в течение двух месяцев за счет их собственников
http://delo.ua/ukraine/rada-iniciiroval ... ej-289845/
Всегда готов!
Аватар користувача
Дон Семен
Черная метка
Черная метка
 
Повідомлення: 2455
З нами з: 10 листопада 2008, 12:41
Звідки: Бразилия, Рио де Жанейро
Blog: View Blog (0)
Стать: Мужчина

Re: Кийлов. Земля. Вместо отдыха одни заборы!

Повідомлення XXL від 08 лютого 2015, 13:33

Дон Семен написав:Рада инициировала снос всех заборов у рек и морей
Верховная Рада приняла в первом чтении законопроект "об обеспечении беспрепятственного доступа граждан к побережью водных объектов для общего водопользования". Проект №1107 поддержали 280 народных депутатов.
После вступления в силу закона все заборы должны быть снесены в течение двух месяцев за счет их собственников
http://delo.ua/ukraine/rada-iniciiroval ... ej-289845/

Всех, да не всех.
Согласно этому законопроекту сносу подлежат заборы, установленные на участках берега, переданного в пользование. К примеру фермерам в аренду, под сенокос.
Но никак ни заборы, гаражи, бани на участках берега, переданных в частную собственность ментам, прокурорам, сбушникам, депутатам, чиновникам, да и просто обычным взяткодателям, под жилищную застройку.
Ждем утверждения директора и начала работы Антикоррупционного бюро
http://112.ua/politika/poroshenko-my-ne ... 69501.html.
Воля, або смерть ворогам!
Аватар користувача
XXL
Піонер
Піонер
 
Повідомлення: 484
З нами з: 22 грудня 2010, 13:56
Blog: View Blog (0)
Стать: Мужчина

Re: Кийлов. Земля. Вместо отдыха одни заборы!

Повідомлення XXL від 01 квітня 2015, 17:03

Прокуратура Київської області повернула 10 га земель водного фонду у Конча-Заспі вартістю 50 млн грн

Обухівським районним судом Київської області задоволено позов прокуратури Київщини про скасування розпорядження Обухівської районної державної адміністрації щодо відведення п’ятьом громадянам 10 га земель для ведення особистого селянського господарства та визнання недійсними державних актів на право власності цих земель.

Підставою для звернення до суду стало грубе порушення вимог земельного та водного законодавства райдержадміністрацією, якою відведено у приватну власність ділянки за рахунок земель водного фонду.

Зокрема, мова йде про земельні ділянки в межах прибережної захисної смуги, острівної частини суші, водного дзеркала та прибережної захисної смуги річки Козинка, придамбового дренажного каналу масиву «Конча-Заспа-Плюти», які надавати у приватну власність заборонено.

Вартість цих земель складає 50 млн грн.

За матеріалами прес-служби прокуратури Київської області

http://www.gp.gov.ua/ua/news.html?_m=pu ... 3146&fp=10

Может и до Бориспольского района очередь дойдет
Воля, або смерть ворогам!
Аватар користувача
XXL
Піонер
Піонер
 
Повідомлення: 484
З нами з: 22 грудня 2010, 13:56
Blog: View Blog (0)
Стать: Мужчина

Re: Кийлов. Земля. Вместо отдыха одни заборы!

Повідомлення XXL від 22 квітня 2015, 17:53

Розпочато ще одне кримінальне провадження за фактом зловживання владою екс-службовцями Київської ОДА

Прокуратурою Київської області розпочато кримінальне провадження за фактом зловживання службовим становищем та владою колишніми посадовцями Київської обласної державної адміністрації.

Встановлено, що зазначені службовці прийняли розпорядження, відповідно до яких з постійного користування ДП «Бориспільський лісгосп» вилучено понад 25,5 га лісів та передано у власність громадянам для ведення особистого селянського господарства. В подальшому земельні ділянки вартістю понад 14 млн грн відчужено на користь однієї особи.
Однак, вилучення лісових земель здійснено з порушенням вимог Земельного та Лісового кодексів України, оскільки проведено не уповноваженим органом.
Згідно законодавства повноваження щодо вилучення таких земель належить виключно до компетенції Кабінету Міністрів України.
Досудове розслідування триває за ч. 2 ст. 364 КК України (зловживання владою або службовим становищем, що спричинило тяжкі наслідки).
Крім того, прокуратурою області заявлено позов до Бориспільського міськрайонного суду про повернення державі вказаних земель лісового фонду.

Прес-служба
прокуратури Київської області

Чи дійде черга до земель водного фонду, розкраденого високопосадовцями, поки що не відомо.
Воля, або смерть ворогам!
Аватар користувача
XXL
Піонер
Піонер
 
Повідомлення: 484
З нами з: 22 грудня 2010, 13:56
Blog: View Blog (0)
Стать: Мужчина

Re: Кийлов. Земля. Вместо отдыха одни заборы!

Повідомлення XXL від 07 травня 2015, 12:35

Десь там, на протилежному березі Дніпра

Прокуратура Київщини через суд вимагає повернути державі 21 га земель водного фонду

Прокуратурою Київської області до Обухівського районного суду пред’явлено позов про повернення державі 21 га земель водного фонду.

Встановлено, що у 2009 році Обухівською районною державною адміністрацією відведено вказані землі 11 громадянам для ведення особистого селянського господарства за рахунок земель водного фонду в селищі Козин.
Передача зазначених земель з державної власності у приватну, а також зміна цільового призначення відбулися з порушенням чинного законодавства, яким заборонено надавати землі водного фонду у приватну власність.
Реагуючи на порушення, прокуратура області, вимагає скасувати розпорядження райдержадміністрації, визнати недійсними державні акти на право власності цих земель та витребування їх на користь держави.

Прес-служба
прокуратури Київської області
Воля, або смерть ворогам!
Аватар користувача
XXL
Піонер
Піонер
 
Повідомлення: 484
З нами з: 22 грудня 2010, 13:56
Blog: View Blog (0)
Стать: Мужчина

Поперед.Далі

Повернутись в Наше місто

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 12 гостей

cron
:
: