znatok написав:PPavel !
Никому, кроме Вас не интересен окрас мэра !
Не уважно читаєте, шановний. Мені так само нецікаво, який окрас має голова. Я казав про те, що сильні в собі люди не бігають із однієї крайності в іншу. Якби мер, про якого ви згадали, мав усе: і підтримку людей, і внутрішню волю, і харизму - то йому було б до одного місця яка політична ситуація в країні.
znatok написав:Как политичическая ориентация влияет на сроки включения отопления в садиках, или на ремонт школы, или на выбор улицы для асфальтирования ?
про яке опалення, про які ремонти, про дороги ви торочите? Все перераховане входить до його прямих обовязків, не залежно від окрасу. Його для того й обирали - щось у дитсадках було тепло, щоб були нормальними дороги, щоб робили ремонти в школах. На це з бюджету виділяються гроші. А щодо шкіл, так тоді там кожен батько й мати - мер. Бо за їхні гроші: нові парти, ремонти в класах і т.д.
zazello написав:А политику оставьте тем скотам, которые Вас используют за месяц до каждых выборов ( а может Вы нас собираетесь использовать ?).
Як і з допомогою чого я можу використовувати таких як ви??? Я сижу перед компом і висловлюю своє бачення тому, що відбувається. Може вам більше хочеться заткнути мені рота? До речі ви вже неодноразово намагались закрити тему, мабуть пече. Значить у вас свої інтереси і тут швидше вас використовують, ніж мене.
До того ж щодо тих, хто нібито мене використовують. Я жодного разу не озвучив будь-чийого імені, крім зазначеного в темі, ні за кого не агітував, не патякав хто гарний політик, а хто ні. Моє питання звучить наступним чином: Федорчук - регіонал. Як вам це? Просте питання - проста відповідь. А ви все на особистості переходите.
zazello написав:Но аж противно, что из людей может столько гадости и как вы говорили "желчи" лится...
злий ти якийсь, і нік тий самий. зміни його на якийсь добріший, хоча б за звучанням...