Федорчук - регіонал. Як вам це?

Політичне життя міста та країни

Re: Федорчук - регіонал. Як вам це?

Повідомлення znatok від 07 жовтня 2010, 23:31

Без микроскопа видно, кто и для чего тему открыл. Только давно обсуждение ушле в космос. И при чем тогда регионал он или нет ? Поэтому просил тему закрыть, а наши споры перенести на новую - о налогах, городе, политике . Конечно, я тему не открывал и не мне ее закрывать. Сорри. Но тема уже не та.
znatok
Флудер
Флудер

Повідомлення: 1213
Blog: View Blog (0)
Стать: Мужчина

Повідомлення Иван від 08 жовтня 2010, 08:34

Фух, а то я все боявся, щоб помаранчеві його не переманили. Така порядка і шановна людина має служити суспільству. А у помаранченвих, ну ні як це не вдається. Хоча це нічого головне щоб Пи Ар був класний, та красиві балачки.
Иван
Немовля
Немовля

Повідомлення: 13

Повідомлення Dema від 08 жовтня 2010, 12:05

Иван написав:шановна людина має служити суспільству

т.е. если он будет служить регионалам, значит будет служить людям?
Тот, кто не понял твоего молчания, вряд ли поймет твои слова
Dema
Ангел
Ангел

Повідомлення: 6428

Повідомлення PPavel від 08 жовтня 2010, 23:14

Усім привіт!
Бачу тут хтось активно зацікавлений хоче закрити тему. Не треба. Коли я її відкривав, нинішній мер активно всіх завіряв, що він із Сильною Україною. А ПР - то все чутки. Як все вийшло всі вже давно знають. Коли створювалась тема, навіть і в думках не було когось ображати - ні Пр, за те, що вони довірились Федорчуку, ні мера, який висунувся на черговий термін від Пр. Більше цікавило - ЧОМУ так, а не інакше?
Серед моїх знайомих є різні люди. Кожен має власну думку, віддає перевагу тому або іншому, є регіонали, бютівці, екологи... Принаймні всі вони дотримуються своїх поглядів, стоять на своєму і не міняються тричі на дню.
Пан голова вже декілька разів за свій термін встиг змінити окрас. То він із підприємцями, то з бютівцями, то з сильною україною, то з яценюком. Тепер він притулився до регіоналів. Можливо в політиці таке й допустимо, але ж у житті все інакше. Не можна сісти однією дупою на два-три-чотири стільці, хіба що лягти. Сьогодні під одного, завтра під іншого. Це як два пальці об асфальт. Риторичне питання: якщо завтра влада зміниться, що тоді? Під чиїми знаменами він постане І чи будемо ми разом із ним? А може моє сумління мені не дозволить? Може я маю свої стійкі погляди, які не збираюся міняти? Ким я тоді стану: ворогом, недругом чи зрадником?
кто творит добро, имея неограниченную возможность делать зло, тот достоин похвалы не только за содеянное добро, но и за все то зло, которого он не делает.
PPavel
Старша група
Старша група

Повідомлення: 81

Повідомлення zazello від 08 жовтня 2010, 23:47

Всех тех, кто там тусуется, кого я знаю, всеравно под какой партией они там будут(многие менят партию на этих выборах еще активней) - лишь бы там быть. в отношении федорчука скажу - лично для меня всеравно к какой он партии принадлежит. здесь не партия играет роль, а человек. а то что он пришол в ПР или еще куданить, это его проблемы и проблемы тех кто такие законы сделал. Для нас, обычных людей, а не депутатов и их прихвостней всеравно от какой он партии. А ваша откровенная и прямая заказуха уже достала наверное не толко меня. Я уже обьяснял кто ваша публика и где нужно агитировать.

Кто твой кандидат? Кому симпатизируешь? Почему игнорируешь эти вопросы? Давай все разберем по полочках. Но читая кое какую гнилую затенку, которая годится только для одного, и так становися все понятно... Но аж противно, что из людей может столько гадости и как вы говорили "желчи" лится...
zazello
Флудер
Флудер

Повідомлення: 1565

Повідомлення znatok від 09 жовтня 2010, 00:11

PPavel !
Никому, кроме Вас не интересен окрас мэра ! Как политичическая ориентация влияет на сроки включения отопления в садиках, или на ремонт школы, или на выбор улицы для асфальтирования ? Вы с головой дружите ? Мэр, избранный громадой, отвечает перед избирателями,а не перед партией, которая его поддерживает. Не заводите гнилые политические интриги в нашем городе. Возьмите свои деньги и помогите пенсионеру или школе - и будет Вам благодарность . А политику оставьте тем скотам, которые Вас используют за месяц до каждых выборов ( а может Вы нас собираетесь использовать ?).
znatok
Флудер
Флудер

Повідомлення PPavel від 09 жовтня 2010, 09:37

znatok написав:PPavel !
Никому, кроме Вас не интересен окрас мэра !

Не уважно читаєте, шановний. Мені так само нецікаво, який окрас має голова. Я казав про те, що сильні в собі люди не бігають із однієї крайності в іншу. Якби мер, про якого ви згадали, мав усе: і підтримку людей, і внутрішню волю, і харизму - то йому було б до одного місця яка політична ситуація в країні.

znatok написав:Как политичическая ориентация влияет на сроки включения отопления в садиках, или на ремонт школы, или на выбор улицы для асфальтирования ?

про яке опалення, про які ремонти, про дороги ви торочите? Все перераховане входить до його прямих обовязків, не залежно від окрасу. Його для того й обирали - щось у дитсадках було тепло, щоб були нормальними дороги, щоб робили ремонти в школах. На це з бюджету виділяються гроші. А щодо шкіл, так тоді там кожен батько й мати - мер. Бо за їхні гроші: нові парти, ремонти в класах і т.д.

zazello написав:А политику оставьте тем скотам, которые Вас используют за месяц до каждых выборов ( а может Вы нас собираетесь использовать ?).

Як і з допомогою чого я можу використовувати таких як ви??? Я сижу перед компом і висловлюю своє бачення тому, що відбувається. Може вам більше хочеться заткнути мені рота? До речі ви вже неодноразово намагались закрити тему, мабуть пече. Значить у вас свої інтереси і тут швидше вас використовують, ніж мене.
До того ж щодо тих, хто нібито мене використовують. Я жодного разу не озвучив будь-чийого імені, крім зазначеного в темі, ні за кого не агітував, не патякав хто гарний політик, а хто ні. Моє питання звучить наступним чином: Федорчук - регіонал. Як вам це? Просте питання - проста відповідь. А ви все на особистості переходите.

zazello написав:Но аж противно, что из людей может столько гадости и как вы говорили "желчи" лится...

злий ти якийсь, і нік тий самий. зміни його на якийсь добріший, хоча б за звучанням...
кто творит добро, имея неограниченную возможность делать зло, тот достоин похвалы не только за содеянное добро, но и за все то зло, которого он не делает.
PPavel
Старша група
Старша група

Повідомлення: 81

Повідомлення zazello від 09 жовтня 2010, 10:34

предпоследний камент не я писал.

Зло? я не злой - я реальльно смотрю на вещи. Ник? Я никогда не меняю ники и никогда ни под кого не подстилаюсь как некоторые. И меня вобще не волнует то что мой ник кому-то не нравится. :-D
zazello
Флудер
Флудер

Повідомлення: 1565

Повідомлення Hapel від 09 жовтня 2010, 10:54

:spiteful: вчера дали от отопление... :beer:
Hapel
Флудер
Флудер

Повідомлення: 1781
Blog: View Blog (1)

Повідомлення znatok від 09 жовтня 2010, 21:21

PPavel -Вы бывший регионал. Вас прокинули. Вы открыли тему. Я догадываюсь, кто Вы. Кандидат в мэры. :P После выборов мы Вас на сайте не увидим. Ставлю ящик пива на спор.
znatok
Флудер
Флудер

Поперед.Далі

Повернутись в Політика

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей

:
: