Модератор: Aurora

Dema написав:думаю, стоит добавить в газете колонку о том, что проделала власть после выхода в свет очередного выпуска газеты
ато я как-то в политжизни города ни туды... 

Yonka написав:реакция вообще у властей есть на сею печатную декларацию
PPavel написав:писали там про дороги, і на тобі, — частину згаданих напередодні зробили. написали про багатодітних - знайшлись для них квартири. підняли питання щодо приватизації гуртожитків - процес пішов.
Hapel написав:шоб стояла галочка - критика была

думаю, стоит добавить в газете колонку о том, что проделала власть после выхода в свет очередного выпуска газеты

не факт, что у этой газеты цель улучшить условия жизни города, как бы они не декларировали эту светлую цель на страницах...

PPavelPPavel написав:PPavel написав:Тато-мама є? навіщо тоді ставати дорослим та відповідальним? Правда?!
Дякую за комплімент, але вже скоро сама мамою стану...А дорослою і відповідальною стала ще давно - країна постаралась))) ну то таке - не жалію, взагалі.PPavel написав:"Ф-Е" - єдина газета, яка піднімає проблемні питання та не боїться казати правду.
і розумно критикуватиме і висвітлюватиме проблеми міста. Незалежної пресси нажаль нема, ось що я маю на увазі. 

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей