БАК починає боротьбу проти "лежачих поліцейських"

Життя нашого міста. Його новини та події.

Модератор: Aurora

Re: БАК починає боротьбу проти "лежачих поліцейських"

Повідомлення Hapel від 13 листопада 2010, 02:58

zazello написав:Хап, я далек от слова незаангажированный))) Скинуться я готов)

Ну значит наваяем бумагу от твоего имени :) Я поговорю с юристом, сколько будет стоить такая услуга.

znatok
Телефон в личке.
Hapel
Флудер
Флудер

Повідомлення: 1781
Blog: View Blog (1)
Стать: Мужчина

Повідомлення Міхалич від 14 листопада 2010, 15:41

Серж, за ями візьмемося після вирішення питання з ЛП. Не все відразу! Потренуємося на одному, щоб потім вщент знищити інше неприпустиме явище на наших дорогах.

Знаток, наш Клуб так само бореться з ЛП як і з "шумахерами". Я гадаю Вам варто більш тісно познайомитися з діяльністю БАК. Тому запрошую Вас разом з вельмишановним Євгенієм до нас у штаб на каву або чай. На першому поверсі є живе пиво на всякий випадок :-D

По темі:
для того, щоб ми досягли результатів у нашій справі від вас потрібна активність. Для початку фотографуйте та викладуйте фото ЛП у цій темі, до фото додавайте коментар. Корисно буде, якщо ви заміряєте параметри ЛП: висоту та довжину. Спираючись на таку інформацію від вас ми матимемо вагомі аргументи. Це найменше, що ви можете зробити для спільної справи!
Сподіваюся фото з"являться найближчим часом.
З понеділка разом з ТРС Бориспіль ми будемо готувати матеріал на цю тему. Сподіваємося, що й інші ЗМІ нас підтримають!

І повторюю: ми не проти встановлення ЛП, ми за те, щоб вони були встановленні по ДСТУ і не шкодили автомобілям.
Надійшла інформація, що питання ЛП турбує і міську владу. Тому я сподіваюся, що надовго ця справа не затягнеться. І ми разом з міською владою вирішемо це питання досить швидко. Більш детальна інформація буде на наступному тижні.
Міхалич
Главред
Главред

Повідомлення: 132
Blog: View Blog (0)

Повідомлення znatok від 14 листопада 2010, 19:27

Я категорически за законные способы борьбы с властью. Но в данном вопросе - пас. Я за езду по городу с макс скоростью 30 км/час. А таксистов пересадил бы на рикши :-D Готов участвовать в финасировании юристов. А еще проще - кто-то обращался или встречался с властью (исполкомом) ?
znatok
Флудер
Флудер

Повідомлення: 1213

Повідомлення zazello від 14 листопада 2010, 20:13

Ты пасс?
Ты хочешь чтобы не было контроля и власть так и дальше ставила криворукие полицейские которые убивают подвеску?

Чем ты аргументируешь 30 км/ч? Я на велосипеде бысрей катаюсь по утрам.
И еще раз повторяю, что лежачие полицейские не должны создавать на дороге аварийных ситуаций. Они должны быть заметны, обозначены знаками. Сами полицейские должны быть сооружены по ГОСТу и не должны наносить вред автомобилю.
Я не против лежачих полицейских, я за безопасную езду

Насчет таксистов - поддерживаю. Большинство гоняют по городу нарушая за выезд по 10 пунков.
zazello
Флудер
Флудер

Повідомлення: 1565

Повідомлення znatok від 14 листопада 2010, 20:54

Любой человек (житель Борисполя) пишет грамотное письмо мэру. Получает ответ. Дальше принимаем решение. Я за этот путь.
znatok
Флудер
Флудер

Повідомлення Николь від 15 листопада 2010, 11:41

Да уж, по просьба пешеходов устанавливают ЛП....щассс
Вот те три ЛП, о которых я писала ранее установлены по желанию сотрудника милиции, прямохонько возле его дома ,чтоб типа не ганяли.
И думаю, что высота этих ЛП особо никого не волновала, когда их укладывали. Ну, реально высокие!
Теперь приходиться объезжать другой дорогой, минуя тройку ЛП :twisted:
И, кстати, из-за таких ЛП страдает не только авто, но и люди, которые передвигаются на велосипедах (я уже писала, что пару раз чуть не упала на этом "переезде", это при том, что на велосипеде я езжу медленно и аккуратно).
Да и еще - ночью асфальтные ЛП не видно.мЕсть риск взлететь на них и въехать в чей-то забор :spiteful: Того же мента, например.

И, это, не всех останавливает ЛП. На прошлой неделе наблюдала "картину маслом" - красивая и быстрая машинка BMW пролетела по двум ЛП возле детской поликлиники и даже не подумала притормозить. Так что не спасет ЛП от таких вот летчиков.
Да, белая...Да, пушистая...Но это еще ни о чем не говорит...
Николь
Модератор
Модератор

Повідомлення: 2469
Blog: View Blog (6)
Стать: Дівчина

Повідомлення znatok від 15 листопада 2010, 22:46

Уточняю мое предложение: пишем письмо на мэра с пожеланием узнать, где и какие ЛП установлены официально.Получаем ответ. Все остальные - левые. И после этого принимаем решение - кого и как.
znatok
Флудер
Флудер

Повідомлення Міхалич від 16 листопада 2010, 09:44

Дякую за пораду! :beer: Скористаємося.
Міхалич
Главред
Главред

Повідомлення znatok від 16 листопада 2010, 19:36

После того, как мы вычислим "левые" и не соответствующие стандартам ЛП - пишем в мэрию (копия в прокуратуру) с требованием выковыривания за счет рационализаторов. Эффект будет красивый.
znatok
Флудер
Флудер

Повідомлення Міхалич від 16 листопада 2010, 20:48

А стосовно тих, що встановлені законно але з грубими відхиленнями від ДСТУ?
Міхалич
Главред
Главред

Поперед.Далі

Повернутись в Наше місто

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість

:
: