Пакращення

Все про всіх

Re: Пакращення

Повідомлення fossil man від 03 грудня 2013, 02:18

XXL
Зовсім недавно ти тут поливав лайном діючу владу, президента, мера, олігархів... Потім ти палав ненавистю до наших лікарів... Після цього тебе продавці чуть в могилу не звели... Менти хотіли твоєї крові... Тепер ти паплюжиш жопозицію, корчинського, криєш куями порошенка, яценюка, кличка, беркутню... Я, звичайно, вибачаюсь за таке делікатне питання... У тебе все в порядку з головою?
fossil man
Черная метка
Черная метка

Повідомлення: 5638
Blog: View Blog (0)

Повідомлення XXL від 03 грудня 2013, 05:01

fossil man написав:XXL
У тебе все в порядку з головою?

Якесь дивне запитання…Треба поміркувати.
Ще в дитинстві я провалився в яму засипану снігом, то може приморозив голову ще тоді. Через декілька років в мене поцілила блискавка, то може щось і підгоріло в голові. Тонув не раз, і в морі в шторм і на Дніпрі, заплутавшись в траві, то може нехватка кисню щось пошкодила в мозках. Горів в будинку, спавши у ночі, та все ж надихавшись угарним газом якось вибив головою дірку у гіпсокартонній стіні, ані дверей, ані вікна в диму знайти не міг. Мисливці з рушниці було стрельнули по голові, переплутали із качкою, щоправда здалеку, і я був в гідрокостюмі. Моторкою якось переїхали рибаки, тоді я теж був на підводному полюванні. Раз тринадцять попадав в аварії, з переворотами, кульбітами і все таке, теж попадало по голові. Скільки раз били по голові важко порахувати. Били і боксери і бандити і звичайні хулігани. Били по всякому, і чимсь важким по потилиці і об асфальт і просто кулаками по очам. Били і правоохоронці, по звірячому, без міри, поки не впадеш. Останнього разу мало до смерті не забили, коли лежав на операційному столі тиск упав до 90\40, від втрати крові, при звичному для мене 150\90. Я вже мовчу про згубний вплив алкоголю на клітини головного мозку та на всякі там нейронні зв’язки. Тож мабуть таки не все у мене в порядку з головою. Та окрім того, я як звичайна людина, теж можу помилятися у чомусь. Тож не соромтеся, підкажіть, я буду тільки радий.
Воля, або смерть ворогам!
XXL
Піонер
Піонер

Повідомлення: 484
Стать: Мужчина

Повідомлення vladsheva від 03 грудня 2013, 12:38

XXL

Ого) Кинь свою фотку?!))
vladsheva
Піонер
Піонер

Повідомлення: 425

Повідомлення Дон Семен від 03 грудня 2013, 14:39

Евромайдан окружен баррикадами
Зображення
Зображення
Зображення
Зображення
Зображення
Зображення
Зображення
Востаннє редагувалось Дон Семен в 03 грудня 2013, 15:00, всього редагувалось 1 раз.
Всегда готов!
Дон Семен
Черная метка
Черная метка

Повідомлення: 2455

Повідомлення Дон Семен від 03 грудня 2013, 14:43

Рада провалила отставку Кабмина Азарова - оппозиции не хватило голосов http://news.liga.net/news/politics/9350 ... zarova.htm
Всегда готов!
Дон Семен
Черная метка
Черная метка

Повідомлення: 2455

Повідомлення fossil man від 03 грудня 2013, 15:42

Ситуация становится все хуже и хуже...
fossil man
Черная метка
Черная метка

Повідомлення: 5638

Повідомлення XXL від 03 грудня 2013, 19:02

vladsheva написав:XXL

Ого) Кинь свою фотку?!))

Навіщо людей лякати? Фотка була якось на аватарі, та я її прибрав. І до чого тут я? Це ж не тема імені мене. Мова йде про пакращення від панди.
XXL
Піонер
Піонер

Повідомлення XXL від 03 грудня 2013, 19:07

fossil man написав:XXL
Зовсім недавно ти тут поливав лайном діючу владу, президента, мера, олігархів... Потім ти палав ненавистю до наших лікарів... Після цього тебе продавці чуть в могилу не звели... Менти хотіли твоєї крові... Тепер ти паплюжиш жопозицію, корчинського, криєш куями порошенка, яценюка, кличка, беркутню...

Я лише висловлюю свої думки. Ніхто не зобов’язаний їх читати. І Януковича я начебто лайном не поливав, а вказував на його злочинну діяльність, як мені здається. Щодо мера, так у деяких європейських державах навіть існує закон, який забороняє балотуватися до влади колишнім співробітникам спецслужб. Спитаєте чому? Бо в них інший спосіб мислення. Ось вам приклад. На центральній площі міста припинили класти тротуарну цеглу бо в Києві стався інцидент – революціонери використали її як зброю. Тепер Федорчук думає, як ці сотні квадратних метрів чудового покриття прибрати, списати і чим замінити. А народний мер задумався б про інше, чи не забагато влада стала красти? Чи не повернути землю у парку громаді добровільно? І до лікарів я не палав ненавистю, як можна ненавидіти тих хто спасає людей, вони ж не винні втому що панда спонукає їх вимагати у хворих гроші на лікування. Продавців теж змушує іти на злочин голод і реалізовувати саморобну горілку. Та вони теж мабуть засмучуються коли вміст метанолу випадково перевищує етанол і їх постійні покупці помирають або сліпнуть. Трохи про міліцію скажу. Я не вважаю що «хороший мент – мертвий мент», як скаже крадій в законі, не призиваю бити всіх правоохоронців без розбору. Та все ж коли вони не вагаючись виконують злочинні прикази панди, залякують та б’ють людей, розраховуючи на свою безкарність, то оперативну відсіч вважаю за необхідність. Вони повинні усвідомлювати, що кара за злочин може настати негайно, а не тільки після зміни влади демократичним шляхом.
А опозиція взагалі окрема тема.
Радикал Корчинський інколи і говорить розумні речі, та загальної підтримки він не має. Може тому, що тема вбивств в ім’я Ісуса Христа застаріла декілька століть назад. Я щось не пригадаю, щоб Ісус за своє життя, або після, просив когось бити чи вбивати. Може саме тому його і вважають сином Бога. Тягнибок доволі одіозна фігура, його націоналізм та антисемітизм виходить далеко за межі прийняті в цивілізованому світі і для багатонаціональної держави не прийнятний. Порошенко та Тимошенко - ще та «солодка парочка». Після «помаранчевої революції» одразу стало зрозуміло, що рвалися вони до влади як свині до корита, з метою особистого збагачення. За ласі шматки навіть погризлись було між собою. Тож продовжувач їхніх традицій Яценюк лише маріонетка мені здається в руках накраденого капіталу. Як в цю компанію попав Кличко мені не зовсім зрозуміло. Об’єднатися з одними корупціонерами проти інших заради боротьби з корупцією – це якісь нонсенс. Здається він просто трохи затупив. Тупив він і на Майдані більш за всіх, коли студенти йому мікрофона для агітацій не давали. Здається він і досі знаходиться десь на Олімпі та не може усвідомити чого хочуть люди. Тож мені очевидно, що жопозиціонери підмазалася до «йолинкової революції» і тепер лише вдають що вони на чолі, на білому коні. Та подивіться самі: приперли свою сцену з євромайдану, організували свій штабу домі профсоюзів, який назвали головним, а штаб у КМДА вважають своїм придатком, на кожному кроці кричать, що ти хто їх наказів не виконує - провокатори. Ніяк не можуть усвідомити, що люди вийшли мітингувати проти панди, а не за них, чи за плутовку Юлю. Більшість революціонерів розуміє, що жопозиціонери йдуть до влади з однією метою – змістити Януковича та влаштувати перерозподіл ресурсів на свою користь, тому і налаштовуються на рішучі дії самостійно.
XXL
Піонер
Піонер

Повідомлення XXL від 03 грудня 2013, 19:42

fossil man написав:Ситуация становится все хуже и хуже...

Як протистояти бойовикам «Беркут». Покрокова інструкція

НЕОБХІДНИЙ ОДЯГ ТА ІНСТРУМЕНТИ:
Куртка з капішоном. Це допоможе захистити обличчя від сльозогiного газу.
Захисні окуляри, які можна купити в крамницях для будівельників.
Хустинку для захисту роту та легень від сльозогiнного газу.
Ще одну хустинку промочену оцтом. Оцет нейтралізує сльозогінний газ.
Порізаний на дольки лимон, яккий слід жувати під час сльозогінної атаки.
Лимон як і оцет нейтралізує слозогінний газ.
Баллон з фарбою, яку використаємо увипадку побиття беркутівцями демонстрантів, — фарбу будемо роспилювати на прозорі забрала шоломів беркутівців та міліції, щоб засліпити їх і зупинити наступ на людей.
Зручне взуття, яке дозволить бігати й швидко пересувуватись.
Щільні перчатри-рукавички, які дозволять захистити руки від жару зарядів із сльозогінним газом.
Кришка від каструлі — її можна використовувати, як щит при побоях кийками, а також для захисту від гумових куль.
Прапори слід чіпляти не лише на спіннігові вудочки але і на довгі древки від лопат. Древки послужать кийками у сутичці з бойовиками «беркуту».

ІНШІ НЕОБХІДНІ ЗАСОБИ

1.Аптечка.
2.Пігулки від болю, серцеві препарати. (обов’язково мати валідол або нітрогліцерин ( серцеві під язик); при високому тискові клофелін (теж під язик).
3.Вода.
4.Оцет. Намочена хустинка оцтом знижує дію сльзоточивого газу.
5.Лимон.(пояснення його вжитку читай вище.
6.Кока-кола. Наші ірландські та німецькі колеги рекомендують вмиватись кока-колою для захисту від сльозогінного газу — діє ефективно і швидко.
7.Вода з милом. Пластикові пакети — будемо наповнювати мильним розчином і кидатимемо їх під ноги «беркуту». Це створить їм справжню ковзанку при груповому нападі на мітингувальників.
XXL
Піонер
Піонер

Повідомлення XXL від 04 грудня 2013, 01:20

Цікаво, чия це агітка, панди чи жопозиції?
Дон Семен написав:Зображення

От що буває з тими, хто йшов на мітинг проти панди не підготувавшись, та не встиг втекти:

Ви бачите на цих людях маски, захисні шоломи, зручне взуття?

Тому хто ще здатен пересуватись добавляють вже у дворі АП:

Зверніть увагу на останні слова фашиста: - Ты живой бля? - Этот че живой?

Та і це ще не все, тих хто вижив потягли у шевченківський райсуд, їх обвинувачують у масових заворушеннях – це від 5 до 8 років в’язниці.
XXL
Піонер
Піонер

Поперед.Далі

Повернутись в Новини звідусіль

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей

: