речка від 29 листопада 2010, 21:23
Скромна дівчина в радянські часи прийшла до лікара-гінеколога для здобуття необхідної довідки перед від'їздом у відпустку.
- Здрастуйте, я до вас за довідкою.
- Проходьте за ширму, роздягайтеся, лягайте. Дівчина вся в збентеженні, червоніючи, заходить за ширму, роздягається і лягає на крісло по незнанню животом(!)(а не спиною), ноги на підкладки (видовище вражаюче). Лікар заходить за ширму, бачивши це видовище, ставить питання:
- Ну, і куди ж ми летимо?
На що дівчина їз останніх сил, згораючи від сорому, цілком серйозно відповідає:
- До Болгарії!!!
Митниця. Їде мужик на велосипеді, а на багажнику у нього - пачка "Мальборо".
- Ось гад, - говорить один митник, - підакцизний товар провозить.
- Нічого не зробиш, для особистих потреб, можна без мита, -відповідає напарник. Наступного дня бачать того ж мужика на велосипеді, а на багажнику – знову пачка "Мальборо".
- Сволота, я його зараз штрафану.
- Та заспокойся ти, він має право. Особисто для себе.
Ситуація повторюється щодня протягом трьох місяців.
Обидва митники не витримують.
- Щодня по пачці! – кричить один. – РАЗОМ - 9 блоків! Адже і не причепишся!!!
Підходять вони до мужика на велосипеді і говорять:
- Мужик, візьми нашу вантажівку, завантаж її там сигаретами і провези заразом. Ми тебе навіть чіпати не будемо, тільки не діставай ти нас кожний день з однією пачкою.
- Що ви від мене хочете? Не потрібна мені ваша вантажівка, я вже всі велосипеди перегнав!
Старенька бабуся прийшла на медогляд.Іде по коридору і не знає в який кабінет їй піти.На зустріч йде аспірант.Вона йому:"Синочку,вибач що турбую,але бабуся не знає де ухойнюк.Підскажи старенькій".Аспірант: "Бабуню,не ухойнюк,а лоринголог.Ось той кабінет.Вам туди."Відмітилася там і йде до слідуючого лікаря.Стоїть посеред коридору і знову загубилася.На зустріч той же аспірантик."Внученьку,допоможи,бабусі треба до глазнюка.Не можу прочитати що пише там." "Бабусю,не глазнюк,а окуліст.Он там пише на табличці.Вам туди." "Дякую,дорогенький." Перевірила бабуся очки і іде далі. Розгубилася.Соромно запитати.Стоїть,розчервонілася.Аж тут бачить знову того ж аспірантика. "Що,бабцю,потрібна допомога?" "Так,дорогенький.Тільки не знаю як сказати." "Бабусю,по вашому пі...дюк , а по нашому гінеколог.Вам он туди."
ПРИХОДИТЬ ДО ГIНЕКОЛОГА ДIВЧИНА : - РЯТУЙТЕ ! ЧЕРЕЗ ТИЖДЕНЬ В МЕНЕ ВЕСIЛЛЯ , МIЙ НАРЕЧЕНИЙ НЕ ПРОБАЧИТЬ МЕНI ВТРАЧЕННЯ ЦНОТИ, А Я ДУЖЕ ЙОГО КОХАЮ ! -ЛЯГАЙТЕ. ПIСЛЯ ВЕСIЛЛЯ ПРИЙШЛА ЗНОВУ , З КВIТАМИ : - ЩИРО ДЯКУЮ ! ВСЕ ГАРАЗД ! БУЛО СТIЛЬКИ КРОВI ! - АЯКЖЕ ! ЛЯГАЙТЕ , БУДЕМО ВИЙМАТИ ЛЕЗО ...
Жіночка прийшла на огляд до гінеколога, оформлюючи санітарну книжку для прийому на роботу. Лікар оглянув, зробив запис у книжці.
Жінка вийшла, відкрила й читає: "Здорова". Вона вертається до лікаря та просить: "Лікарю, напишіть: "така, як у всіх, або маленька... Хто ж мене з такою на роботу візьме???"
МОЛОДА ЖІНОЧКА ЗАХОДИТЬ ДО ГІНЕКОЛОГА І СОРОМНА ТАК ГОВОРИТЬ:
-У МЕНЕ ТАМ ВОЛОССЯ НЕ РОСТЕ.
ГІНЕКОЛОГ ОГЛЯНУВ ЖІНОЧКУ, НІЯКИХ ПАТОЛОГІЙ НЕ ПОБАЧИВ І ПИТАЄ:
-ВИ ЗАМУЖЕМ?
-ТАК.
=СВІЛЬКИ РАЗ ЧОЛОВІКОМ ЗА ДЕНЬ ЗАЙМАЄТЕСЬ КОХАННЯМ.
-МОЛОДА СІМ"Я 3-4 РАЗИ В ДЕНЬ. ХІБА БАГАТО.
-НІ. КОХАНЦЯ МАЄТЕ?
-НАВІТЬ ДВОХ. ГРУЗИН ГІВІ. ТРИ РАЗИ В ДЕНЬ. І УКРАЇНЕУЦЬ МИКОЛА, РАЗ В ДЕНЬ, КОЛИ ВІН НЕ П"ЯНИЙ.
-ВИ ПРАЦЮЄТЕ.
-ТАК, СЕРЕТАРКОЮ. ДИРЕКТОР - РАЗ В ДЕНЬ, ГОЛОВА ПРОФКОМУ, ГОЛОВНИЙ ІНЖЕНЕР,КАДРОВИК - ЦІ ХЛОПЦІ БОЙОВІ , БОЮСЯ ПОМИЛИТИСЯ, ЗА РОБОТУ 6-7 РАЗІВ. ХІБА БАГАТО?
-ТА НІ. ОТ ДИВІТЬСЯ ЧОЛОВІК - 3, КОХАНЦІ - 4, НА РОБОТІ - 7-8.
ВИХОДИТЬ 15 МНОЖИМО НА 20 РОБОЧИХ ДНІВ ВИХОДИТЬ 300 В МІСЯЦЬ. А ДЕ ВИ БАЧИЛИ, ЩОБ НА АВТОБАНІ РОСЛА ТРАВА! ЙДІТЬ І НЕ МОРОЧТЕ МЕНІ ГОЛОВУ!!!